Home Contact
   

Amorse, grunduri, adezivi


Pentru orice nelamurire legata de orice oferta din Amorse, grunduri, adezivi, nu ezitati sa contactati reprezentantii nostri de vanzari.
In categoria Amorse, grunduri, adezivi preturile sunt in lei si includ TVA. Promotiile in categoria Amorse, grunduri, adezivi sunt marcate cu steluta.

Sorteaza dupa: Denumire   sau    Pret       
ADEZIV ACRILIC UNIVERSAL 180ml

ADEZIV ACRILIC UNIVERSAL 180ml

Adeziv acrilic professional, monocomponent, pentru mici lucrari de reparatii si reamenajari.Este recomandat pentru fixarea sipcilor, stachetelor, profilelor, lambriurilor, pervazelor si pentru mici reparatii de mobilier.

ETANSANT ACRILIC UNIVERSAL 180ml

ETANSANT ACRILIC UNIVERSAL 180ml

Etansant acrilic recomandat pentru lucrari de reparatii, renovari, reamenajari, decorari, etc.Produsul este destinat etansarii unei game largi de materiale si elemente de constructii care pot suferi miscari moderate (+/_ 12%).

CHIT ACRILIC PENTRU REPARATII 180ml

CHIT ACRILIC PENTRU REPARATII 180ml

Chit acrilic pentru repararea rapida si usoara a crapaturilor si gaurilor de pe gipscarton, tencuiala, piatra si pereti vopsiti.

GLET FIN PASTA

GLET FIN PASTA

Glet sintetic ultrafin, preparat sub forma de pasta gata pentru aplicare. Are aderenta foarte buna, se usuca rapid si se slefuieste foarte usor. Se utilizeaza pentru netezirea peretilor interiori inainte de vopsire. Nu contine var, ipsos sau cime

AMORSA ACRILICA

AMORSA ACRILICA

SE DILUEAZA CU 3 PARTI APA CURATAPentru pregatirea suprafetelor minerale inainte de vopsire

GRUND PENTRU TENCUIELI

GRUND PENTRU TENCUIELI

ALB SAU COLORATGrund de impregnare